Отримав переломи і травми: «слуга» Копитін потрапив у ДТП на трасі Київ-Одеса (фото).

Автомобіль з пошкодженим переднім бампером на дорозі
Автомобіль з пошкодженим переднім бампером на дорозі

Народний депутат від "Слуги народу" потрапив у ДТП

Народний депутат Ігор Копитін, який представляє "Слугу народу", потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Одеса. В результаті аварії він отримав серйозні травми і був доставлений до лікарні. Про це повідомили представники правоохоронних органів. Інцидент стався в Білій Церкві на 78-му кілометрі автодороги М-05 Київ-Одеса у напрямку Києва. Працюючий народний депутат зіткнувся з бетонною перешкодою на своєму автомобілі Toyota Land Cruiser Prado.

Народний депутат отримав закриті травми грудної клітини, живота та кісток передпліччя правої верхньої кінцівки. Водій також зазнав серйозних травм, зокрема черепно-мозкову травму, струс головного мозку та перелом хребта у поперековому відділі. Депутат та водій були доставлені до Білоцерківської міської лікарні №2 для отримання медичної допомоги.

Смертельна аварія з участю іншого народного депутата

Згадаємо, що інший народний депутат з Житомирської області також потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої загинула 18-річна дівчина. Смертельна аварія сталася, коли політик рухався у напрямку міста Чоп на лівій смузі траси. За фотографією видно, що дівчина намагалась перетнути дорогу у місці, де швидкість руху автомобілів найвища.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua