Патріарх Кирило після хресного ходу відчув себе зле, йому викликали швидку (фото).

Патріарх Кирило підле Хресному ходу
Патріарх Кирило підле Хресному ходу

Після ходи по Невському проспекту у Санкт-Петербурзі патріарх РПЦ Кирило захворів через спеку. Йому надали медичну допомогу і він залишив місце на своїй автівці.

На зустрічі з віруючими патріарх попередив про спокуси та вплив Заходу. Він наголосив, що правда знаходиться в Росії, незважаючи на кращі магазини і розваги за кордоном. Він також підкреслив важливість життя, яке допомагає покращити життя інших.

Після ходи патріарх почував нездужання і його супроводили до швидкої допомоги. Лікарі вважають, що нездужання спричинено спекою.

Патріарх Кирило зобов'язаний переконати світову громадськість

Очільник РПЦ отримав завдання переконати світову релігійну громадськість, що не Росія порушує принципи релігійної свободи, а Україна. На зустрічах з представниками інших релігій, патріарх намагатиметься довести, що «зло – це добро, а брехня – правда».

На раніше проведеному мітингу патріарх Кирило закликав вірян РПЦ йти на війну. Він зазначив, що росіяни мають захищати Росію від зовнішніх і внутрішніх ворогів. Також він подякував Путіну за війну в Україні та підтримав воєнні злочини армії окупантів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua