Підтримував війну. Футболіст збірної Росії Соболєв потрапив у базу «Миротворця».

Футболіст збірної Росії у базі «Миротворця»
Футболіст збірної Росії у базі «Миротворця»

Гравець "Зеніта" та збірної Росії Олександр Соболєв потрапив до бази сайту "Миротворець".

За даними сайту "Миротворець", Олександр Соболєв є співучасником злочинів російської влади проти України та її громадян.

У рамках акції виходу футболістів на матч, разом з дітьми учасників російської агресії проти України, Олександр Соболєв прийняв участь. Ця акція відбулася перед грою Прем'єр-ліги Росії між ЦСКА та "Зенітом" 14 вересня в Москві.

Організатором заходу виступив фонд "Захисники Вітчизни", який надає допомогу російським окупантам та їх сім'ям. На футболках дітей, що брали участь у акції, була розміщена емблема цього фонду.

Усі футболісти виходили на поле, тримаючи за руки дітей російських окупантів.

Олександр Соболєв - успішний футболіст

Олександр Соболєв народився 7 березня 1997 року у Барнаулі. Він зіграв 14 матчів за збірну Росії, де вдалось забити 6 м'ячів. Також Соболєв тричі був названий найкращим гравцем місяця в російській Прем'єр-лізі, а російський футбольний союз двічі включав його до списку 33 найкращих гравців сезону.

Варто згадати, що колишній футболіст збірної України Анатолій Тимощук, який зараз є помічником тренера в "Зеніті", також долучився до допомоги російським окупантам.

Тимощук передав свою футболку з автографом організаторам аукціону в мережі Telegram, де збираються кошти для армії РФ. Відзначається, що футболка була продана за 700 тисяч рублів (приблизно $7500).

"Футболка у кольорах блокадної стрічки перед матчем з нагоди Дня пам'яті жертв блокади Ленінграда. Зібрані кошти будуть спрямовані у Курську область", - повідомляють організатори аукціону.

Також на сайті розміщено фото самого Тимощука, що тримає цю футболку в руках. На грібці гравця пітерського "Зеніту" помітний автограф зрадника.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua