Побиття ветерана у Смілі: поліція спіймала підозрюваного, він записав відео з вибаченнями.

Ветеран із синцями на обличчі
Ветеран із синцями на обличчі

У Смілі Черкаської області затримали підозрюваного у побитті військового, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

За даними слідства, колишньому бійцеві Сил спеціальних операцій ЗСУ Анатолію Гончаренку завдали жорстоких побоїв після того, як він розкрив ідентичність "кримінального авторитету" в соцмережах як винуватця аварії, внаслідок якої постраждали його батьки.

Постраждали мої батьки. Я не міг промовчати. Я не вірив, що він буде так відчайдушно мститися. Це було жорстоко і непрофесійно. Я дуже сильно переймаюсь за свою сім'ю і не бажаю неприємностей нікому.

Місцезнаходження підозрюваного, 28-річного Вадима Долотенка, було виявлено в одному з готелів Черкаської області, але поліція змогла його затримати. Відкрита кримінальна справа за чотирма статтями та визначено запобіжний захід для підозрюваного.

При обшуку в помешканні Долотенка було знайдено наркотичний засіб та зброю, що призвело до розширення досудового розслідування щодо незаконного зберігання зброї та наркотиків.

Поруч з цим, поліція розслідує дві кримінальні справи щодо побиття ветерана у Смілі - хуліганство в збройованій групі та вимагання. Вадиму Долотенку було оголошено про підозру.

Також з'явилося відео, на якому Долотенко вибачається перед українським народом та українською армією за подію.

Варто зазначити, що Вадим Долотенко раніше був замішаний у кримінальних справах, пов'язаних з тілесними ушкодженнями та пограбуваннями.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua