Покровський напрямок. Сирський відзвітував про ситуацію.

Покровський напрямок. Сирський відзвітував про ситуацію
Покровський напрямок. Сирський відзвітував про ситуацію

Стрімкі бої тривають на фронті в Покровському напрямку - головнокомандувач ЗСУ

Головнокомандувач Збройних сил України, Олександр Сирський, під час наради з президентом Володимиром Зеленським, повідомив, що на Покровському напрямку тривають жорсткі бої.

Працював декілька днів поспіль у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на цей час склалась найбільш складна ситуація

Згідно його словам, робота в штабах ведеться у цілодобовому режимі, а військовим доводиться приймати нестандартні рішення для зміцнення оборони та відбиття наступу ворога.

Найбільш інтенсивні бої тривають на східних околицях Гродівки, Кам'яного, Красного ярів, Новогродівці та Михайлівки

Згідно зі словами головнокомандувача ЗСУ, противник робить все можливе для прориву оборони українських військ. Однак, наша головна мета полягає в посиленні оборони на найскладніших ділянках фронту і забезпеченні військ достатньою кількістю боєприпасів та іншого спорядження.

Президент України Володимир Зеленський також обговорив ситуацію на Харківщині з головнокомандувачем ЗСУ. За його словами, українські війська поступово витісняють російські збройні формування з Харківської області.

Раніше Третя окрема штурмова бригада змогла під контроль над батальйонним районом оборони ворога і просунулася углиб фронту на площу майже 2 квадратних кілометри. У живих силах ворога були втрати - три сотні осіб і чимало техніки та зброї було розбито або знищено.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua