Політолог спрогнозував, які рішення для України можуть ухвалити на засіданні "Рамштайну".

Політологічний прогноз на засіданні 'Рамштайну'
Політологічний прогноз на засіданні 'Рамштайну'

Зустріч Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн" очікується незабаром. Президент США Джо Байден очолить зустріч, на якій будуть обговорювати плани перемоги Української держави. Олег Саакян, політолог, зазначив, що ця зустріч точно не буде рутинною і очікується якщо не прориву, то масштабу.

Про це сказав політолог Олег Саакян в ефірі телеканалу FREEДОМ.

Саакян також висловив свої сумніви щодо дозволу США на удари по військових об'єктах у РФ під час "Рамштайну", він вважає, що Байден може наважитися на таке рішення після закінчення виборчої кампанії.

Саакян також зазначив, що на засіданні "Рамштайну" можуть бути оголошені хороші новини для України щодо посилення авіації, а також систем протиповітряної оборони. Також він відзначив суму в 8 млрд доларів, виділену США для надання Україні озброєння, і очікує озвучення конкретики щодо цих коштів на зустрічі.

Всі ці засідання "Рамштайну" є важливими для України, оскільки вони забезпечують підтримку та розуміння від США на період виборчої нестабільності. Після цього періоду почнеться нова реальність і необхідно буде працювати з американськими парламентарями та новим очільником Білого дому.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua