Помер колишній учасник гурту «Воплі Відоплясова».

Буйство колишнього учасника гурту «Воплі-Відоплясова»
Буйство колишнього учасника гурту «Воплі-Відоплясова»

У віці 48 років помер Олексій Мельченко, колишній бас-гітарист гурту "Воплі Відоплясова". Згідно з повідомленням у Facebook від гурту, музиканта зупинилося серце 4 жовтня.

Гурт висловив своє глибоке сум і згадав, що Олексій був щирий і добрий чоловік. Протягом 10 років (2007-2017) він віддавався музиці з гуртом "Воплі Відоплясова" і залишив незабутній вплив на українську музичну сцену. Його творчість і дружба з іншими музикантами запам'ятаються навік, залишивши слід у серцях шанувальників.

У прозі гурту йдеться, що Олексій почувався самотнім на деякому етапі свого життя, оскільки не мав родини і відчував себе самотнім в потоці життя. Гурт дізнався про його смерть не одразу і вже зайнявся організацією похорону.

Похорон Олексія Мельченка відбудеться 23 жовтня о 14:00 на Бортничанському кладовищі (Бортничі), за адресою вулиця Промислова, 3 у Києві.

Інформація про гурт "Воплі Відоплясова"

Гурт "Воплі Відоплясова" - український рок-гурт, заснований у 1986 році і ставший піонером українського рок-н-ролу та етнороку. Гурт став одним з перших, хто почав грати рок-музику українською мовою за межами України. У 1990 році вони здійснили тур по європейських країнах, а згодом деякі учасники переїхали до Парижа.

Олексій Мельченко приєднався до гурту у 2007 році, після того, як один із засновників Олександр Піпа покинув колектив. З Мельченком гурт записав і випустив шостий студійний альбом "Чудовий світ", в якому особливо виділилися композиції "Чіо Чіо Сан" і "Відпустка". Олексій також був басистом у гурті Akapulko, авторському проєкті Сергія Сахна, барабанника "Воплі Відоплясова".

Фестиваль "Червона рута"

З 17 по 24 вересня 1989 року в Чернівцях відбувся перший фестиваль української пісні "Червона рута". Багато лауреатів цього фестивалю стали відомими зірками, які виступають й дотепер. Серед них і гурт "Воплі Відоплясова". Дізнайтеся більше про цей фестиваль в матеріалі "Главкома".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua