Повністю зруйноване: ЗСУ показали, як виглядає Часів Яр.

Руїни Часів Яр продемонстрували ЗСУ
Руїни Часів Яр продемонстрували ЗСУ

Місто Часів Яр на Донеччині знищене російськими обстрілами

Російські війська повністю зруйнували місто Часів Яр на Донеччині. Оккупанти продовжують нападати та використовувати різні види зброї на щоденній основі. Військовослужбовці з 24-ї окремої механізованої бригади продемонстрували, які наслідки залишає за собою руйнування міста.

Часів Яр. Зруйноване росіянами місто. Воїни 24-ї окремої механізованої бригади разом із побратимами з інших підрозділів Сил оборони продовжують стримувати вторгнення російських сил на Часів Яр

Окупанти використовують артилерію, міномети, авіацію та дрони, але українські військові активно відбивають ворожі напади та знищують ворожу техніку, не допускаючи їх прориву на лінії каналу Сіверський Донець - Донбас.

Представник 24-ї ОМБр зазначив, що ворог не здатен прорватися до східних районів Часового Яру, зокрема до Жовтневого. Росіяни намагаються перетнути канал і захопити переправи, але українські військові успішно відбивають ці спроби. Битва за Часів Яр триває.

Нагадаємо, що в Часовому Ярі, не зважаючи на всю небезпеку, вже майже рік знаходиться близько 500 людей. За словами начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, в місті немає чистої води вже багато місяців.

Також земні війська ЗСУ показали, як медики 24 окремої механізованої бригади рятували життя захисників Часового Яру.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua