Президентські перегони в США: демократи починають панікувати через Гарріс.

Демократи панікують через Гарріс
Демократи панікують через Гарріс

Демократи занепокоєні проблемами кампанії Камали Гарріс

Демократична партія була впевнена, що Камала Гарріс переможе Дональда Трампа. Але зараз, за місяць до виборів, демократи починають хвилюватися через проблеми, які виникають у кампанії Гарріс.

У вівторок декілька демократів були незадоволені інтерв'ю Гарріс у програмі CBS "60 хвилин". Демократи також хвилюються про показники опитувань, повідомлення кандидата та її позицію серед різних груп виборців.

Демократичний стратег Ентоні Колі підтвердив цю тривогу і зазначив низькі показники опитувань після конвенції Демократичної партії, коли порівнювали кампанію Гарріс з кампанією Обами у 2008 році.

Тепер, коли цукровий підйом минув, люди усвідомили те, про що Камала Гарріс говорила з самого початку, а саме, що вона є аутсайдером - сказав Колі.

Незважаючи на це, демократи отримали кілька хороших новин. Наприклад, Гарріс перемогла в економіці після сильних звітів про зайнятість та сповільнення інфляції. Також було припинено страйк в портах, що загрожував економіці.

Декілька нових опитувань також показують перевагу Гарріс. Наприклад, опитування New York Times/Siena College показало, що Гарріс опережає Трампа на національному рівні. А опитування Reuters-Ipsos показало, що Гарріс має перевагу над Трампом.

Загалом, демократи постійно хвилюються через Трампа з 2016 року, коли він переміг Гілларі Клінтон. Тому вони прагнуть забезпечити, що він не повернеться. Останнім часом Гарріс почала більше з'являтися ЗМІ, спрямовуючи свою стратегію на різні групи виборців, які ще не вирішили, за кого голосувати.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua