Прикордонники попередили українців про можливі труднощі з перетином польського кордону.

Прикордонники забезпечують безпечний перетин кордону
Прикордонники забезпечують безпечний перетин кордону

На пункті пропуску "Медика-Шегині" виникли проблеми з перетином кордону через ремонтні роботи зі сторони Польщі. Прес-служба Держприкордонслужби повідомила, що польська сторона розпочала відновлення лакофарбового покриття одного з навісів, які триватимуть до 12 листопада 2024 року.

Просимо громадян врахувати інформацію та, за можливості, обирати інші пункти пропуску для перетину кордону

У зв'язку з цим, очікується ускладнення руху та подовження очікування на попередньо зазначеному напрямку для легкових автомобілів.

Попередньо, можна очікувати затримки на пункті пропуску "Медика-Шегині" протягом двох місяців через ремонтні роботи зі сторони Польщі. Тому, прикордонна служба рекомендує громадянам обирати інші пункти пропуску для перетину кордону.

Білосток – одне з найкращих місць для життя в Європі

Місто Білосток отримало почесний статус одного з найкращих місць для життя в Європі. Навіть при відсутності туристів, мешканці міста висловлюються позитивно про своє місто.

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що країни Євросоюзу зменшують мобілізаційний потенціал України, надаючи допомогу українським біженцям.

Починаючи з вересня 2024 року, в Польщі змінилися вимоги до перевезення дітей. Згідно з новими положеннями Закону про дорожній рух, дітей зростом менше 150 см обов'язково потрібно перевозити в автокріслі, яке відповідає стандартам Європейського Союзу або ЄЕК ООН.

З початку 2024 року, найбільша кількість судових позовів стосується учасників угруповань, що організовують незаконний перетин кордону, зафіксована в Одеській області.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua