ПриватБанк удвічі знизив тарифи на міжнародні перекази.

ПриватБанк знизив тарифи на перекази
ПриватБанк знизив тарифи на перекази

Приватбанк знизив тарифи на міжнародні перекази.

Прес-служба банку повідомила про це.

З 15 серпня 2024 року по 15 лютого 2025 року тарифи на міжнародні перекази з валютних карток Приватбанку на закордонні картки всього світу в Приват24 знижено вдвічі до 1% замість 2%.

Для надсилання переказу з картки ПриватБанку на закордонну картку через Приват24, потрібно відкрити меню "Переказ на картку" та вибрати шаблон або заповнити дані закордонної картки, вказати суму переказу та підтвердити операцію.

Надсилати закордонний переказ можна лише з валютної картки ПриватБанку в доларах США або євро.

"Відкрити валютну Digital-карту та купити валюту для відправки переказу завжди можна у Приват24. Докладніше про акцію: https: //newpromos.privatbank.ua/znyzhuyemo_vdvichi_taryf ...", – йдеться у повідомленні.

Для надсилання переказу з картки ПриватБанку на закордонну картку через мобільний додаток Приват24, відкрийте меню "Переклад на карту" та виберіть свою валютну картку, вкажіть дані зарубіжної картки, введіть суму та натисніть кнопку "Продовжити".

Через вебверсію Приват24

Відкрийте розділ "Переклади" та перейдіть до меню "Переклад на карту", виберіть свою валютну картку, вкажіть дані зарубіжної картки, введіть суму та натисніть кнопку "Перевести".

НБУ показав, де і в якій валюті зберігають заощадження українці. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua