ПриватБанк змінив "Оплату частинами" та "Миттєву розстрочку" для деяких клієнтів.

ПриватБанк змінив оплату та розстрочку
ПриватБанк змінив оплату та розстрочку

ПриватБанк розширює можливості сервісу розстрочки для онлайн-покупок

ПриватБанк оптимізував свої популярні сервіси розстрочки "Оплата частинами" і "Миттєва розстрочка", додавши нову можливість для своїх клієнтів. Тепер при покупках в інтернет-магазинах можна комбінувати власні кошти з кредитними.

Активуючи нову функцію в особистому кабінеті "Оплата частинами", підприємці отримують можливість оплачувати частину вартості товару зі своєї картки, а решту взяти у вигляді розстрочки або кредиту. Це стосується всіх видів карток ПриватБанку та різних товарів, що доступні для покупки - від техніки до одягу і навчальних курсів.

У ПриватБанку зауважили, що це оновлення особливо важливе для онлайн-торгівлі. Воно допомагає зберегти клієнтів з обмеженим кредитним лімітом та дозволяє завершити покупку без повторного вибору товару. Банк має на меті покращити ефективність онлайн-продажів своїх партнерів, яких налічує понад 160.

Крім цього, ПриватБанк надає 7 різних варіантів підключення послуги розстрочки для підприємців. Детальну інформацію про тарифи та умови можна знайти на офіційному сайті банку.

Також варто зазначити, що українські клієнти мають можливість отримати кредит під 0% для покупки сонячних або вітрових електростанцій з системами зберігання електроенергії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua