Продала квартиру, а після спалила її: поліцейські викрили одеситку у злочині.

Жінка згоріла квартиру після продажу
Жінка згоріла квартиру після продажу

Підозрювані у підпалі квартири в Одесі отримали підозру

Правопорушниці отримали підозру за двома статтями Кримінального Кодексу України. За це їм загрожує до 10 років ув'язнення. Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Влітку в одному з житлових будинків в Одесі відбулася пожежа, під час якої згоріла квартира. Вогонь спричинив значні завдання, навіть несучим конструкціям будинку. На місці події прибули рятувальники, які загасили пожежу. Після з'ясування обставин поліцейські встановили, що це була колишня власниця квартири.

Під час розслідування було встановлено, що чоловік купив квартиру від жінки за 1,5 мільйона гривень і дозволив їй безкоштовно проживати там до моменту заселення нових мешканців.

Але коли настала пора виїжджати, це образило жінку. Ввечері вона повернулась до квартири, проникла через вікно, розбивши його молотком, який вона принесла з собою. Після цього вона підпалила матрац на ліжку і втекла.

Також поліцейські з'ясували, що цього року вона була засуджена за незаконне зберігання наркотиків і отримала штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

«Зібравши достатньо доказів, ми повідомили підозрюваній про підозру за незаконне проникнення до житла згідно зі статтею 162 Кримінального кодексу України, а також за умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу згідно зі статтею 194 того ж кодексу. За це їй загрожує до 10 років ув'язнення. Ми зараз просимо суд обрати їй запобіжний захід. Розслідування проводиться Малиновською окружною прокуратурою міста Одеси» - заявила Анастасія Черненко, заступниця начальника слідчого підрозділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1.

Нагадаємо, що в Одесі попереджено вбивство глави громадського формування на замовлення російських спецслужб.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua