Професійна адаптація, перекваліфікація та нова освіта: як «Метінвест» інвестує у розвиток ветеранів.

Розмова на навчанні з ветераном
Розмова на навчанні з ветераном

Компанія "Метінвест" надає підтримку ветеранам війни

Українська компанія "Метінвест" створила програми для допомоги ветеранам війни, включаючи психологічну і фізичну реабілітацію, а також професійний розвиток. Для ветеранів доступні безкоштовне перенавчання і пільгові умови вступу до "Метінвест Політехніка". Крім цього, є програма професійної адаптації та наставництва для відновлення навичок і знань.

Компанія готова працевлаштувати тисячі ветеранів. В "Метінвесті" відкрито 4 тисячі вакансій у галузі інженерно-технічних спеціальностей. Також компанія приділяє увагу реабілітації ветеранів, зокрема уникненню психологічних травм, для яких необхідна комплексна підтримка психологів та терапевтів. Крім того, "Метінвест" бере участь у програмі з протезування і проводить реконструктивні операції для поранених у війні. Для психологічної підтримки компанія співпрацює з центром психологічної допомоги.

Компанія "Метінвест" визнана одним з найкращих роботодавців України і отримала нагороду за свою добру програму адаптації ветеранів. Компанія працює з ветеранами і їхніми сім'ями.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua