Прорив до 25 кілометрів: російські пропагандисти панікують через наступ ЗСУ у Курській області.

Наступ ЗСУ у Курській області
Наступ ЗСУ у Курській області

Українські війська активно проводять бойові дії в Курській області

Українські війська активно ведуть бойові дії в Курській області, що створює серйозне занепокоєння серед пропагандистів та військових блогерів з Росії. Зокрема, бойові дії тривають у місті Суджа та його прикордонних районах.

"Z-канали" повідомляють, що наступ української армії вже розпочався. За їхніми словами, захоплення Суджі стане питанням найближчого часу. Противником українських військ є переважно прикордонники та підрозділи міністерства оборони та поліції.

За словами військового оглядача під ніком "Военный осведомитель", українські сили спочатку не змогли перейти у місто, але після сконцентрування резервів вони почали продовжувати наступ північніше та південніше Суджі, намагаючись відрізати підкріплення від дорожнього сполучення.

Пропагандист "Рамзай" жалкує про недостатнє озброєння російських підрозділів у районі бойових дій. За його словами, протягом двох років, що пройшли з часу відступу з Харківської області, ситуація мало що змінилася. Він зазначає на відсутність потужної техніки, застарілий зв'язок та недостатню кількість сучасних протитанкових засобів.

Інший військовий блогер під псевдонімом "Позывной OSETIN" скаржиться на погіршення погодних умов, які можуть ускладнити дії авіації та дронів. Він здивований ситуацією і запитує, чи можна щось зробити, щоб отримати допомогу.

Пропагандист з каналу "Воевода Вещает" заявляє, що українські сили продовжують вводити в бій нові резерви і фактично вже оточили Суджу. Він описує ситуацію як "пи*дець" і сумнівається, що хтось понесе за це відповідальність.

Юрій Подоляк, ще один відомий російський пропагандист, песимістично оцінює шанси утримати місто, враховуючи близькість українських резервів та перерізані комунікації.

Військовий кореспондент під псевдонімом "Котенок" повідомляє про шанування українських сил до міст Коренево та Суджа, що знаходяться на кордоні Курської області. За його даними, бої відбуваються безпосередньо у населених пунктах. Крім того, він стверджує, що українські розвідувальні групи помічені в 65 кілометрах від Курчатова, де розташована Курська атомна електростанція.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua