Протести в Ізраїлі: громадяни вимагають термінових дій для звільнення заручників із Гази.

Протести в Ізраїлі: громадяни вимагають звільнення заручників
Протести в Ізраїлі: громадяни вимагають звільнення заручників

Тисячі ізраїльтян вийшли на вулиці кількох міст країни вимагати звільнення заручників, яких утримують у Секторі Газа. Демонстрація набула особливого значення біля приватної резиденції прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу в Кесарії, де родичі заручників закликали до їхнього негайного звільнення.

Ейнав Зангаукер, родич одного заручника, заявив, що заручники все ще залишаються у Газі через бездіяльність Нетаньягу. "Нетаньягу не хоче повертати заручників. Війна на півдні приносить йому політичну вигоду", - сказав Зангаукер.
Дані Елгарат, брат іншого заручника, також звинуватив Нетаньягу, називаючи "заручників заручниками війни" і вказав, що це стосується особистого виживання Нетаньягу.

Звільнена заручниця Ліат Ацілі Бенін додала, що на річницю терактів наростає безпорадність та внутрішні розбіжності в країні: "Душі поранені, гнів вирує, а почуття безпорадності паралізує".

Були повідомлення про заблоковане шосе Аялон у Тель-Авіві. Демонстрація в Кесарії відбулася біля приватної резиденції прем'єр-міністра Біньяміна Нетаньягу.

Нагадаємо, Ізраїль здійснив серію ударів у південних районах Бейрута.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua