Проти усіх правил: Меган Маркл і принц Гаррі змінили прізвища своїх дітей.

Порушення традицій: Меган Маркл і принц Гаррі змінили прізвища своїх дітей
Порушення традицій: Меган Маркл і принц Гаррі змінили прізвища своїх дітей

Принц Гаррі і Меган Маркл вирішили змінити прізвища своїх дітей в рамках ребрендингу родини. Принц Арчі і принцеса Лілібет Маунтбеттен-Віндзорські стали Арчі і Лілібет Сассекськими. Традиційне прізвище Маунтбеттен-Віндзор, яке користувалася монархічною родиною з 1960 року, вже не буде використовуватися. Гаррі і Меган обрали власні прізвища для своїх дітей.

Ці зміни також стосуються вебсайту Гаррі і Меган. Раніше він називався Archewell.com, а тепер перейменувався на Sussex.com. На оновленому сайті з'явилися фото подружжя на Іграх Нескорених з їхнім королівським гербом і написом "Офіс принца Гаррі та Меган, герцога і герцогині Сассекських".

Варто також зазначити, що пара відмовилася від королівських зв'язків і на сайті було усунено будь-які згадки слова "королівський". Принц Гаррі заявив, що його рішення протистояти британським таблоїдам стало причиною погіршення стосунків з королівською сім'єю. А принцеса Уельська Кейт Міддлтон вирішила більше не брати участь у скандалах, пов'язаних зі сваркою між Гаррі і Меган та королівською родиною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua