Путін міг радитися щодо війни з шаманами - ЗМІ.

Владимир Путин совещался о войне со шаманами
Владимир Путин совещался о войне со шаманами

Путін відвідав шаманів у Монголії та Туві - ЗМІ

За даними російського журналіста Міхаїла Зигаря, Володимир Путін, відвідавши Туву і Монголію в початку вересня, крім офіційних зустрічей, також зустрічався зі шаманами.

Згідно з повідомленням, Путін вже не вперше відвідує Монголію і Туву, які вважаються батьківщиною наймогутніших шаманів у світі.

"Зараз у Москві ширяться чутки, що для використання ядерної зброї Путіну потрібне благословення шаманів. Без їхньої згоди він не міг піти на такий серйозний крок, боячись розгнівити духів. І нібито повернувся з Монголії задоволений", - зазначено у статті.

Автор статті також зазначає, що не має підтвердження цих чуток.

Володимир Путін відомий своїм зацікавленням у містикі і поєднанням православної та язичницької традицій. Він часто зустрічається зі старцями з Валаамського монастиря та, за повідомленнями, брав участь у шаманських ритуалах.

Стаття також зазначає, що шамани обіцяли Путіну успіх у війні. Наприклад, політолог Валерій Солов'ї у 2022 році стверджував, що перед нападом на Україну проводився язичницький обряд, під час якого шамани передбачили успішну військову операцію.

Ця історія нагадує про інтерес Адольфа Гітлера та його оточення до окультних наук.

Джерело: Укрінформ


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua