Путін спростив процес набуття громадянства: новий указ диктатора.

Указ Путіна про спрощення набуття громадянства
Указ Путіна про спрощення набуття громадянства

Pутін дозволив українцям отримати громадянство РФ у спрощеному порядку

Президент Росії Володимир Путін видав указ, за яким українці тепер можуть отримати громадянство РФ без будь-яких обмежень. Тепер не треба проживати в Росії певний час або знати російську мову, історію та закони країни. За цим указом громадяни Криму та інших регіонів можуть стати громадянами РФ.

Крім того, Путін дозволив видавати паспорти іноземним військовослужбовцям, які уклали контракт з Міністерством оборони РФ. Такі контракти повинні бути на мінімальний термін 1 рік. Раніше випускникам схожого указу доводилося чекати три місяці на отримання громадянства, а тепер цей термін скорочений до одного місяця.

Також варто зазначити, що російські окупанти намагаються підкупити пенсіонерів в тимчасово окупованих територіях України, щоб змусити їх отримати громадянство РФ. У той же час, власників українських паспортів, які проживають на цих територіях, погрожують звільненням з роботи.

Росія мобілізувала понад 100 тисяч українців на фронт

З початку вторгнення Росії на тимчасово окупованих територіях України, Росія змобілізувала та направила на фронт більше 100 тисяч українців. Найважчі випробування приймали обласні, районні центри та шахтарські населені пункти. Про це повідомив полковник Євген Сасько, начальник управління стратегічних комунікацій апарату Головнокомандувача Збройних сил.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua