Радник глави Мінстратегпрому Ярослав Олійник загинув у ДТП.

Фото аварії де загинув Ярослав Олійник
Фото аварії де загинув Ярослав Олійник

У ДТП загинув Ярослав Олійник, один з перших членів команди Міністерства стратегічних галузей та промисловості.

Про це повідомив Олександр Камишін, колишній працівник міністерства.

Загинув Ярослав Олійник. Він же Локі. Один з перших членів оновленої команди "МінСтратегПрому". Він приєднався до нас минулого літа прямо з лінії фронту. Він відповідав за роботу з виробниками дронів. До сих пір не віриться", - написав Камишін.

Камишін також додав, що прощання з загиблим відбудеться у вівторок о 12.00 в Михайлівському соборі.

Заступниця міністра Ганна Гвоздяр підтвердила, що Олійник разом з дружиною Ніною загинули в ДТП.

"Ярослав був щирою та веселою людиною, що присвятила все своє життя боротьбі з ворогом. Це велика втрата для всіх нас. Для мене Локі став першим колегою в Міністерстві, він багато чому навчив мене, а я - його. Щирі співчуття рідним і близьким", - написала Гвоздяр.

Ярослав Олійник - вояк і борець

Ярослав Олійник став частиною ЗСУ у 2017 році, приєднавшись до підрозділу "Аеророзвідка", де став оператором розвідувальних дронів. На фронті він був відомий під позивним Локі.

Він приймав участь у боях на Київщині, Чернігівщині та Харківському контрнаступі. Окрім того, він активно співпрацював із благодійним фондом "Повернись живим" і допомагав у підготовці нових операторів дронів.

Напередодні загинув ще один український герой, спортсмен Роман Головатюк. Він здобув популярність у 2017 році, коли виграв медаль на Всесвітніх іграх у Польщі. Він також був заслуженим майстром спорту з кікбоксингу WAKO, фіналістом Всесвітніх ігор, чемпіоном світу, європейським і національним чемпіоном.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua