Рапорти та онлайн-навчання. Міноборони розповіло про нововведення у застосунку «Армія+».

Рапорти та онлайн-навчання в застосунку «Армія+»
Рапорти та онлайн-навчання в застосунку «Армія+»

Заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко повідомила про нові можливості застосунку "Армія+". Тепер у ньому можна подавати рапорти та проходити онлайн-навчання.

У додатку "Армія+" додано п'ять нових видів рапортів, включаючи отримання довідки форми п'ять, виїзд за межі гарнізону, звільнення через стан здоров'я, виплату за підписання першого контракту і відпустку після звільнення з полону.

Також поліпшено функціонал рапортів. Тепер їх можна відкликати, а командири можуть переглядати попереднього погоджувача рапорту. Наприклад, командир роти може побачити, що командир взводу вже погодив рапорт солдата та прийняти рішення щодо погодження.

Паперові рапорти поступово замінять електронні. Вже наразі через додаток подано понад 10 тисяч таких рапортів.

У застосунку "Армія+" запускається онлайн-навчання. Спочатку доступні три навчальні курси: загальна підготовка, побут у польових умовах і основи безпілотних систем.

Черногоренко зазначила, що нові курси будуть додаватися щомісяця, а наступними темами стануть "Зв'язок на полі бою" та "Психологічна підготовка".

За словами заступниці міністра, вже понад 340 тисяч військовослужбовців користується застосунком "Армія+".

Застосунок був офіційно запущений 8 серпня, а його електронні рапорти є однією з його базових функцій.

Також у "Армії+" можна створювати рапорти, які можна підписати, відправити та відстежувати. Міноборони також оприлюднило відео з поясненнями, як це зробити.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua