Рейтинги Гарріс і Трампа зрівнялись за два місяці до виборів - опитування NYT.

Графіки Гарріса й Трампа наростились перед виборами - опитування Нью-Йорк Таймз
Графіки Гарріса й Трампа наростились перед виборами - опитування Нью-Йорк Таймз

За даними опитування від The New York Times та Сієнського коледжу, колишньому президенту США Дональду Трампу та віцепрезидентці Камалі Гарріс на днях до виборів було призначено майже однаковий загальнонаціональний рейтинг.

Опитування показало, що рейтинги Гарріс та Трампа майже не змінилися порівняно з попереднім опитуванням влітку. За цією оцінкою, 48% опитанців підтримують Гарріс, а 47% - Трампа.

При аналізі ключових штатів, різниця між двома кандидатами залишається майже незначною і вписується у межі статистичної похибки.

Гарріс має перевагу у Вісконсині (50% проти 47% на користь Трампа), Мічигані (49% проти 47%) і Пенсильванії (49% проти 48%). Але вона має однакову підтримку з Трампом у Неваді, Джорджії, Північній Кароліні і Аризоні, де обидва кандидата отримали 48% голосів.

За даними The New York Times, Гарріс стала перед викликом утримати підтримку виборців після різкого зростання її рейтингу після оголошення кандидатури. Вона змогла покращити свої позиції серед таких груп виборців, як жінки, молодь і латиноамериканці, але ще не заручилася достатньою підтримкою.

Крім того, 28% американських виборців вважають, що знаходяться в процесі ознайомлення з Камалою Гаррісом, порівняно з 9% щодо Трампа. Лише 25% вважають, що Гарріс може здійснити реальні зміни, порівняно з 53% для Байдена.

Джерело: Європейська правда

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua