РФ поскаржилася на атаку понад ста дронів.

Дрони на тлі прапора РФ
Дрони на тлі прапора РФ

Російські окупанти повідомляють про масові атаки дронів

У ніч на 3 жовтня російські окупанти стверджують, що дронами було атаковано чотири області їх країни. За їхньою інформацією, вдалося збити 113 дронів. Міністерство оборони РФ опублікувало заяву про це в своєму телеграм-каналі.

«Черговими засобами протиповітряної оборони перехоплено і знищено 113 українських безпілотних літальних апаратів», - йдеться в повідомленні.

У повідомленні зазначається, що 73 дрони були збиті над Білгородською областю, 25 - над Воронезькою, 14 - над Курською і один - над Брянською областю.

Нагадаємо, що в результаті ворожих авіаційних ударів по Харкову та Золочеву, які були завдані ворогом пізно ввечері 2 жовтня, постраждали 13 людей, з них одна дитина.

Крім того, російські війська обстріляли Малоданилівську громаду на Харківщині 3 жовтня вранці. В результаті атаки було знищено приблизно 20 житлових будинків і пошкоджені об'єкти інфраструктури.

Також, вночі 3 жовтня, російські окупанти знову атакували Київ за допомогою ударних дронів. Ворог діяв за вже відомою схемою: напад вночі, використання дронів типу Shahed, вхід у місто з різних напрямків і на різних висотах, атаки групами різної кількості. Завдяки роботі протиповітряної оборони не було досягнутої жодної мети. Приблизно півтора десятки ударних дронів були знищені у повітряному просторі навколо Києва.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua