РФ повідомляє про проблеми зі світлом у Курській області.

Проблеми зі світлом у Курській області
Проблеми зі світлом у Курській області

На Курщині виникли проблеми з електроенергією після падіння безпілотників та ракет, внаслідок чого була спричинена пожежа на трансформаторній підстанції в одному з районів. У результаті, місто Курчатов та окремі райони Курчатівського, Жовтневого, Великосолдатського, Обоянського, Білівського районів залишилися без електропостачання. Здійснюються аварійні роботи, а підключення споживачів планується за резервними схемами.

"Внаслідок падіння уламків українського безпілотника на трансформаторну підстанцію в одному з районів Курщини виникла пожежа. Електропостачання відсутнє у місті Курчатов та в окремих районах Курчатівського, Жовтневого, Великосолдатського, Обоянського, Білівського районів. Проводяться аварійні роботи. Підключення споживачів планується за резервними схемами."

Російські солдати почали готуватись до оборони Курської атомної електростанції, оскільки Збройні Сили України наближаються до неї. Після обіду під'їзди до електростанції були перекриті російськими силовиками.

Бойові дії на Курчатівській атомній електростанції тривають на відстані "кілька десятків кілометрів" від міста Курчатов. ЗСУ вже контролюють Козачу Локню, Мирний, Круглик та Бондарівку. Також українські війська увійшли до Мартинівки на півдні та захопили Коренево та Ольгівку з фронту.

Деякі підрозділи ЗСУ знаходяться близько 30 км від Курської атомної електростанції. Пропагандистські засоби масової інформації повідомляють про роздробленість підрозділів та нестачу сил у організації оборони на Курському напрямку.

Президент РФ Володимир Путін провів оперативну нараду з постійними членами Радбезу РФ. Міністерство оборони РФ також заявило, що бойові дії розповсюдилися до міста Суджа в Курській області.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua