Ритуал чи молитва? Матір підозрюваного у вбивстві Фаріон здивувала поведінкою в суді.

Ритуал чи молитва? Матір підозрюваного у вбивстві Фаріон здивувала поведінкою в суді
Ритуал чи молитва? Матір підозрюваного у вбивстві Фаріон здивувала поведінкою в суді

Перед засіданням у Львові мати підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон провела незвичний ритуал просто в залі суду. Зафіксовано на відео, як вона розводить руками, промовляє щось про себе та глибоко дихає.

На питання журналістів, що означає цей "ритуал", жінка відповіла, що це лише молитва до Бога.

"Це не ритуал, це слово 'алилуя' - це молитва до Бога, все," - пояснила матір підозрюваного. Вона також відповіла журналістам, що впевнена - "її син не вбивця", і мала сподівання, що його відпустять.

Рішення суду

Однак, суддя вирішив залишити запобіжний захід підозрюваному у вбивстві В'ячеславу Зінченку без змін. Він залишиться під вартою до 17 листопада цього року без можливості внесення застави. Адвокатам Зінченка відмовлено у їхньому клопотанні про відвід двох прокурорів у справі через начебто дружні стосунки із донькою Фаріон. Раніше вже повідомлялося, що підозрюваний не має наміру голодувати або вчиняти самогубство.

Вбивство Ірини Фаріон

Вечером 19 липня колишня депутатка та мовознавиця Ірина Фаріон померла у лікарні від отриманих поранень. Невідомий напав на неї зі зброєю на вулиці Масарика у Львові. За тиждень до цього місцеві мешканці помічали там молодого чоловіка.

Підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон заперечує свою провину після того, як суд обрав йому запобіжний захід. Також в кримінальному провадженні виявлено пістолет "Форт 12-Р", який пов'язують з вбивством Ірини Фаріон, у квартирі колишньої менеджерки компанії "Дніпромлин". Про це повідомляє "Главком" зі судових матеріалів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua