Росія під час атаки зруйнувала «Палац спорту» у Харкові: Національний олімпійський комітет зробив заяву.

Руйнація 'Палац спорту' в Харкові
Руйнація 'Палац спорту' в Харкові

У Харкові окупанти знищили "Палац спорту", повідомляє Національний олімпійський комітет України.

За інформацією НОК, будівлю комплексу атакували чотири рази.

«Палац спорту» в Харкові був однією з трьох локацій, на які російські війська напали 1 вересня. Спортивний комплекс був повністю зруйнований», - заявили у НОК.

Громадська організація закликає забороняти російським і білоруським спортсменам брати участь "у будь-яких міжнародних змаганнях у будь-якому статусі".

У НОК сказали: " #RussiaIsATerroristState, і позиція України залишається незмінною. Поки російські війська з підтримкою білоруського уряду здійснюють акти геноциду проти українського народу, російським і білоруським спортсменам має бути заборонено брати участь у будь-яких міжнародних змаганнях".

Сьогодні окупанти атакували Харків десятьма ударами.

Раніше, 31 серпня, російські загарбники атакували поліцейську машину дроном в Куп'янську Харківської області. Двоє поліцейських були поранені, один загинув.

Також, ввечері 31 серпня Росія випустила ракету "Гром-Е1" з території Білгородської області, яка потрапила в Слобідський район Харкова. Пошкоджені житлові будинки та цивільна інфраструктура.

Також, 30 серпня внаслідок ворожого удару по Харкову загинули шестеро людей. Серед жертв - 14-річна дівчинка, яка грала на дитячому майданчику. Інших 97 людей постраждали, з яких 22 - діти. 5 дітей у задовільному стані, а у 17-річної дівчини стан важкий. Окупанти обстріляли Харків авіабомбами, один із ударів призадумав центральну частину міста.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua