Росія вдарила КАБами по Харкову: є поранені.

Ранені під час ракетного удару
Ранені під час ракетного удару

Російські війська влаштували обстріл міста Харків. За інформацією, є четверо постраждалих. Про це повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

«Наразі швидка медична допомога була надана чотирьом постраждалим, з яких двоє мали гостру реакцію на стрес. Ще дві жінки отримали поранення від скла, одну з них госпіталізували», - повідомив він.

Російські окупанти кинули три авіабомби на Харків, в результаті виникла пожежа.

«Одна з авіабомб вразила землю, спричинивши збитки двом приватним будинкам та господарській споруді. Дах будинку теж пошкоджено. Інформації про постраждалих немає... Ще два удари, за попередніми даними, сталися у лісовому масиві. Проводиться огляд території», - зазначив він.

Нагадаємо, російська авіабомба 24 вересня потрапила до дев'ятиповерхового житлового будинку у Київському районі Харкова.

За повідомленням, росіяни здійснили вісім авіабомбардувань по Харківщині з 15:20 до 15:45 24 вересня. Наймолодша постраждала - 17-річна дівчина, найстарша - 87 років. Також є інформація про трьох загиблих, повідомив голова Харківської обласної адміністрації Олег Синєгубов.

Варто зазначити, що цей багатоповерховий будинок у Київському районі Харкова вже був обстріляний окупантами на початку війни.

Також російські сили атакували цивільну хлібопекарню в Харкові. У результаті одна людина загинула, а ще вісім постраждали.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua