Росія вдарила по машинах гуманітарної місії Червоного Хреста, є загиблі: Зеленський відреагував.

Машина гуманітарної місії Червоного Хреста після удару
Машина гуманітарної місії Червоного Хреста після удару

Росія атакувала машини гуманітарної місії Червоного Хреста в Донеччині

У четвер, 12 вересня, Росія атакувала машини гуманітарної місії Міжнародного комітету Червоного Хреста в Донеччині, повідомив президент України Володимир Зеленський у Телеграмі.

За його словами, наразі є двоє поранених, яким надаються медична допомога. Також, внаслідок цієї атаки було вбито трьох людей.

"Ще один злочин війни Росії. Сьогодні окупант атакував машини гуманітарної місії Червоного Хреста в Донецькій області. Наразі є двоє поранених - їм надаються всі необхідні медичні послуги. На жаль, трьох людей було вбито цією російською атакою. Мої співчуття рідним та близьким," - розповів Зеленський.

Також варто відзначити, що президент України підкреслив, що в цій війні все очевидно: Росія вчиняє злочини, Україна захищає життя.

"Якщо хто-небудь хоче почути "обидві сторони", у Росії це розуміють як дозвіл продовжувати вбивства. Світ повинен реагувати рішуче і принципово. Не можна бути байдужим - ні країнам, ні міжнародним організаціям. Лише разом світ зможе змусити Росію припинити цей терор і зробити Москву шукати мир," - додав лідер України.

Сьогодні ж Росія атакувала Україну за допомогою ракет та дронів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua