Росіяни потерпають від проблем у роботі YouTube.

Проблеми на YouTube засліпляють користувачів Росії
Проблеми на YouTube засліпляють користувачів Росії

Відеохостинг YouTube припинив відтворення відео у високій якості практично в усіх браузерах, що працюють у комп'ютерній версії на території Росії. Про це повідомляє російське пропагандистське агентство tass.ru.

Зазначається, що відео високої якості не відтворюються у браузерах Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Mi Browser. Браузер Safari у мобільній версії перенаправляє користувача до YouTube.

Однак, як підкреслюють пропагандисти, відео у високій якості продовжують відтворюватися в "Яндекс браузері" та комп'ютерній версії браузера Safari.

У відповідь на запит російської служби "Голосу Америки" представник сервісу YouTube заявив, що все працює справно.

"Нам відомо, що деякі люди не можуть отримати доступ до YouTube у Росії", - зазначили в компанії. "Це не є результатом будь-яких технічних проблем чи дій з нашого боку". У YouTube також не уточнили, чи вживаються які-небудь заходи для вирішення проблеми.

Нагадаємо, що наприкінці липня голова комітету Держдуми РФ з інформаційної політики Олександр Хінштейн попередив, що швидкість завантаження YouTube на стаціонарних комп'ютерах у Росії може знизитися на 70%. За його словами, це вимушений крок, спрямований не проти російських користувачів, а проти адміністрації іноземного ресурсу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua