Росіяни скинули авіабомби на Харків: влада повідомила по наслідки.

Харків після авіабомбардування
Харків після авіабомбардування

Російські окупаційні війська атакували Харків

У суботу ввечері, 21 вересня, біля 23:00, російські окупаційні війська знову атакували Харків. Цього разу вороги використали повітряні удари. Про це повідомили Харківська обласна прокуратура та голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російський винищувач-бомбардувальник Су-34, що злетів з аеродрому в Бєлгороді (Росія), скинув на місто три керовані авіаційні бомби ФАБ-250 УМПК.

Одна з бомб вибухнула за 5 метрів від 16-поверхового будинку. У результаті пошкодження отримали три багатоповерхівки та було знищено 9 автомобілів. Ще 20 автомобілів отримали пошкодження. Інша бомба потрапила на територію житлового масиву в Малоданилівській ОТГ.

Місце падіння третьої бомби наразі невідоме, його встановлюють.

На жаль, унаслідок атаки є постраждалі. Станом на північ було відомо про 13 поранених, включаючи троє дітей - 17, 17 і 8 років. Інші потерпілі віком від 8 до 84 років. Двоє людей у важкому стані, троє - у легкому, решта - у середньої тяжкості. Шістьох постраждалих госпіталізували.

Пізніше стало відомо, що загальна кількість постраждалих зросла до 18 осіб. Більшість з них отримали гострі реакції на стрес, що є типовим для таких ситуацій.

Зараз рятувальники та правоохоронці працюють на місцях вибуху, надають допомогу постраждалим та фіксують наслідки агресії Росії.

Нагадаємо, кількість постраждалих від удару по Харкову зросла до 12 осіб.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua