Росіяни знову атакували Краматорськ: є поранені.

Атака на Краматорськ: поранені громадяни
Атака на Краматорськ: поранені громадяни

Російські атаки на Краматорськ: 4 поранених

Сьогодні, 11 серпня, росіяни вже другий день поспіль атакують Краматорськ. В результаті цих нападів четверо людей отримали поранення. Про це повідомив Голова Донецької Організації внутрішньої безпеки та адміністративних послуг (ОВА) Вадим Філашкін.

Другий день поспіль російські війська обстрілюють Краматорськ. Сьогодні - знову інфраструктурний об'єкт

Філашкін зазначає, що наразі маємо інформацію про чотирьох поранених: одна людина знаходиться в тяжкому стані - вона проходить операцію, двоє отримали легкі поранення - їм надали необхідну медичну допомогу, ще одна людина не потребує допомоги.

Нагадаємо, що в результаті нічної атаки 11 серпня російських безпілотників на Київщину загинули двоє цивільних осіб - батько та його чотирирічна дитина. Уламки ракети потрапили у їхній будинок, що спричинило руйнування та пожежу.

Після цього, уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець висловив своє занепокоєння щодо загибелі мирних громадян. Він заявив, що світ не може мовчати, коли щодня росіяни вбивають невинних людей в Україні.

Також, є інформація про те, що вночі на 11 серпня ворожі безпілотні літальні апарати та балістичні ракети, схожі на "Іскандер-М" або північнокорейську KN-23, намагалися атакувати Київ. Однак, за допомогою систем ППО, усі нападні дрони противника були збиті ще в повітряному просторі столиці України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua