Російський актор, який воював проти України, загинув під час боїв на Курщині.

Російський актор, загиблий під час боїв на Курщині
Російський актор, загиблий під час боїв на Курщині

Загинув російський актор Євгеній Шишов під час боїв

Російський актор Євгеній Шишов, який публічно підтримував путінський режим, загинув під час боїв у Курській області РФ. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що 42-річний актор-путініст добровільно вирушив на війну ще у лютому 2024 року. В останні тижні він брав участь у боях у Курській області РФ і 18 серпня отримав важке ранення від уламків. Його доставили до госпіталю, де він помер.

Євгеній Шишов прославився у 19 російських серіалах.

Також варто зазначити, що 7 серпня в Курській області РФ тяжко поранений один з так званих "воєнкорів" - пропагандист російської державної телерадіокомпанії Євгеній Поддубний.

Про смерть російського пропагандиста спочатку повідомив депутат Держдуми РФ Михайло Делягін. Пізніше він видалив свій пост та написав: "Нехай повідомлять офіційно".

Україна контролює територію Росії

Збройні сили України володіють більш ніж 1250 квадратними кілометрами території Російської Федерації та 92 населеними пунктами у Курській області. Президент Зеленський заявив, що російський кордон навпроти Сумщини практично очищений від російської армії.

"Триває зміцнення наших позицій, стабілізація визначених районів і поповнення обмінного фонду для України. Ця операція є нашою найбільшою інвестицією у процес звільнення українців з російського полону - ми вже звільнили найбільшу кількість російських полонених за одну операцію і це важливий результат", - заявив Зеленський.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua