Розраховувала на «Оскар». Як Леді Гага відреагувала на провал фільму «Джокер».

Леді Гага реагує на провал фільму «Джокер»
Леді Гага реагує на провал фільму «Джокер»

Леді Гага планує зайнятися новими проєктами після неудачі фільму "Джокер: Божевілля на двох"

Леді Гага, відома американська співачка та акторка, яка зіграла роль Гарлі Квінн у новому фільмі Тодда Філліпса "Джокер: Божевілля на двох", планує швидко перейти до нових проєктів. Вона намагатиметься відволіктися від провалу фільму. Про це повідомляє Daily Mail.

Леді Гага розчарована через негативні відгуки на стрічку, оскільки "Джокер" не приніс успіху у кінотеатрах. Фільм зібрав менше ніж $40 млн за перший тиждень показів і отримав низький рейтинг CinemaScore серед всіх коміксів, які були викладені на екранах.

За даними інсайдерів, акторка розчарована відсутністю позитивних відгуків на її гру в ролі Гарлі Квінн. Джерело повідомило, що Гага вклала багато зусиль та емоцій у фільм, тому вона здивована реакцією глядачів.

«Вона думала, що цей фільм може принести їй номінацію на «Оскар», зокрема через успіх першого фільму та отримання «Оскара» актором Хоакіном. Тепер вона хоче отримати роль у наступному і останньому фільмі Квентіна Тарантіно. Ніхто не знає, що буде, але вона хоче пройти прослуховування. Вона має намір наполегливо зустрітися з ним після того, як отримає сценарій. Це важливий момент для її участі», - заявило джерело.

Нагадаємо, що виступ Леді Гаги на церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі був однією з найобговорюваніших подій літа 2024 року. Хоча її шоу, де співачка поєднала елементи театру, музики і спорту, вразило багатьох глядачів, але викликало також хвилю критики.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua