Розстріл українських військових на Курщині: стали відомі подробиці .

Курщина: розстріл українських військових
Курщина: розстріл українських військових

Українська оборона в одному з населених пунктів Курської області зазнала поразки від росіян. Вони проникли в тил і розпочали бій з групою операторів дронів. Цей жорсткий бій призвів до загибелі українських воїнів. Мер Генічеська, доброволець 24-ї окремої штурмової бригади "Айдар" Станіслав Бунятов Осман повідомив про це. Він прокоментував інформацію, що пілоти дронів здалися в полон.

Хлопці були в тилу, стався прорив, п*дари зайшли в їх лісосмугу з двох сторін, ніхто з пілотів добровільно не здався, пацани їб*шилися до останнього! Якби вони могли відійти, то відійшли би. Загинули дуже гідні бійці

Бунятов підтвердив, що проєкт DeepState поширив неправдиву інформацію про цей випадок. Пілоти загинули під час бою, а не пішли в полон.

Українських військових знову розстріляли окупанти

Омбудсмен Дмитро Лубінець написав листи до ООН і Міжнародного комітету Червоного Хреста, зазначивши, що такі дії порушують Женевську конвенцію. Це було зроблено після отримання повідомлень про можливу страту українських військових.

Українських військовополонених розстріляли окупанти

Дмитро Лубінець, уповноважений Верховної Ради з прав людини, повідомив, що звернувся до ООН і Міжнародного комітету Червоного Хреста щодо можливого розстрілу 16 українських військовополонених на Покровському напрямку.

Незалежна міжнародна комісія ООН з розслідування порушень в Україні набрала нові докази катування українських цивільних і військовополонених в Росії, на окупованих територіях України та в РФ.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua