Samsung запускає масове виробництво чипів пам’яті для комп’ютерів зі штучним інтелектом.

Чіп пам'яті для комп'ютерів з штучним інтелектом
Чіп пам'яті для комп'ютерів з штучним інтелектом

Самсунг почав виробництво нового SSD для комп'ютерів із штучним інтелектом

Компанія Samsung Electronics оголосила в п'ятницю про початок масового виробництва свого нового твердотільного накопичувача (SSD), який є найкращим в галузі та оптимальним для використання в потужних ПК з штучним інтелектом. Про це повідомляє Yonhap.

Твердотільний накопичувач PM9E1 компанії Samsung має найвищу продуктивність та найбільшу ємність у своєму класі, оскільки він заснований на власному 5-нанометровому контролері та технології V-NAND восьмого покоління.

За словами компанії, PM9E1 забезпечує потужну продуктивність і енергоефективність, що чинить його найкращою опцією для комп'ютерів зі штучним інтелектом. У порівнянні з попередніми моделями, PM9E1 має значні покращення у всіх ключових характеристиках.

За даними компанії, PM9E1 пропонує до 4 ТБ дискового простору, 50% підвищену енергоефективність та швидкість послідовного читання до 14 500 МБ/с, що робить його найкращим рішенням для комп'ютерів зі штучним інтелектом.

Samsung планує розширити свої пропозиції SSD для світових виробників ПК з початку продукції PM9E1, а також випустити споживчі продукти на основі цього накопичувача, щоб зайняти лідируючу позицію на ринку.

«Наш PM9E1, який має 5-нанометровий контролер, є найбільш енергоефективним і продуктивним в галузі, що підтверджується нашими ключовими партнерами», - зазначив Бае Йонг Чеол, виконавчий віце-президент Samsung з планування продуктів пам'яті.

У паралельній новині начальник OpenAI, Сем Альтман, висловив думку, що найближчим часом людство зіткнеться з появою загального інтелекту, але цей розвиток технологій приведе не до катастрофічного майбутнього, а до епохи всеосяжного процвітання.

На останок, штучний інтелект також здатний створювати оригінальні версії смерті Володимира Путіна. За допомогою веб-платформи Pika labs, створено відео, на якому російський лідер помирає різними незвичними способами.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua