Сергій Жадан розповів, чим займається в армії.

Сержант Жадан відпочиває під час служби
Сержант Жадан відпочиває під час служби

Український письменник і громадський діяч Сергій Жадан, який був мобілізований в травні 2024 року, розповів про свою посаду в Збройних силах України.

За його словами, наразі він працює штаб-сержантом другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва.

«Поза тим, минуло чотири з половиною місяці, як я мобілізувався. Два місяці вишколу, два місяці служби в батальйоні сил підтримки, у взводі свого давнього приятеля Міші Озерова – облаштовували позиції бригади, набили купу гуль на польових дорогах довкруг Липців» – розповів поет.
«Ось уже два тижні служу штаб-сержантом другої категорії служби військової журналістики секції цивільно-військового співробітництва. Роботи багато, але робота цікава і корисна для бригади – комунікації всередині підрозділу і назовні, робота з особовим складом, наше чудове Радіо Хартія, яке стрімко набирає обертів, підтримка медичної та патронатної служб, фандрайзинг та багато іншого».
«Честь бути дотичним до міцної і дружньої Хартійної родини. Честь працювати в Силах оборони. Честь служити українському народові», – додав письменник.

Нагадаємо, першого жовтня, у День захисників та захисниць України, письменник і музикант Сергій Жадан, порадував своїх підписників новою світлиною.

На фото Сергій Жадан разом з засновником «Хартії» Всеволодом Кожемякою постали у парадній військовій формі, уявивши день, коли настане перемога, і на її честь військові нарешті вдягнуть парадну форму.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua