Серпень повертається: синоптик Діденко порадувала спекотним прогнозом погоди.

Сонячна погода повертається в серпні
Сонячна погода повертається в серпні

Цієї неділі українці отримають майже літню погоду. За прогнозами Наталії Діденко, температура повітря сягатиме +24+29 градусів, а в окремих місцях може бути навіть +30. Антициклон принесе ясне небо та сухе повітря, що створить ідеальні умови для прогулянок та відпочинку на відкритому повітрі.

Проте, країну також чекає дощова погода. У західних областях України пройде циклон із атмосферними фронтами, що принесе хмарність та дощі. Температура повітря в цих регіонах буде трохи нижчою - від +19 до +22 градусів. Проте, така погода все одно комфортна, особливо порівняно з іншими країнами, де очікується холодніша та дощлива погода.

У Вінницькій, Одеській та Житомирській областях можливі грози. У більшості областей, за винятком західних, очікуються сильні пориви вітру до 15-20 метрів за секунду.

У Києві також буде вітер, але ймовірність дощів невелика. Мешканці столиці зможуть насолоджуватись теплом до +28 градусів.

Наступного тижня погода вирівняється у всій країні

Жителі західних областей отримають хорошу новину наступного тижня - холод і дощі відступлять і погода покращиться по всій країні. Очікується суха, сонячна та тепла погода, яка триватиме принаймні до кінця наступного тижня.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua