Шестиразовий олімпійський чемпіон повідомив, що в нього рак у термінальній стадії.

Шестиразовий олімпійський чемпіон у боротьбі з раком
Шестиразовий олімпійський чемпіон у боротьбі з раком

Олімпійський чемпіон Кріс Хой повідомив, що лікарі виявили у нього рак передміхурової залози в останній стадії. За їхніми оцінками, Хойу залишилося від двох до чотирьох років життя. Спортсмен залишається оптимістом та щасливим завдяки підтримці родини та лікам, які він приймає. Він також зазначив, що наразі відчуває себе здоровим та міцним.

Кріс Хой - відомий шотландський велогонщик, який здобув шість золотих медалей на Олімпійських іграх та 11 титулів чемпіона світу. Він також був прапороносцем збірної Великобританії на Олімпіаді-2012. У 2013 році Хой завершив свою професійну кар'єру.

Євген Кривошейцев, український атлет, повідомив про смерть свого друга та колишнього партнера Максима Петренка на фронті. Максим був відомим скелелазом і дворазовим чемпіоном світу. Він неодноразово представляв Україну на міжнародних змаганнях та отримував медалі.

Крім того, Роман Головатюк, відомий український кікбоксер, також загинув на фронті. Він був заслуженим майстром спорту в кікбоксингу WAKO та переможцем Всесвітніх ігор. Роман залишив свою спортивну кар'єру, щоб служити добровольцем.

Ці трагічні втрати свідчать про складну ситуацію на фронті та великий внесок спортсменів у захист України. Вони завжди будуть в нашій пам'яті як герої та справжні українці.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua