Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних систем.

Сирський проводить нараду з командирами безпілотних систем
Сирський проводить нараду з командирами безпілотних систем

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних систем

12 жовтня 2024 року Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський провів щомісячну нараду з командирами підрозділів безпілотних систем у форматі відеоконференції. Про це він повідомив у соціальних мережах.

На нараді командувач Сил безпілотних систем ЗСУ полковник Вадим Сухаревський представив доповідь щодо формування підрозділів та результатів застосування дронів у бойових умовах. Керівники структурних підрозділів Збройних Сил інформували про розвиток спроможностей підрозділів безпілотних авіаційних комплексів.

Олександр Сирський поставив завдання щодо прискорення розвитку цього виду сил, збільшення чисельності підрозділів безпілотних систем та впровадження передових технологій. Він також зазначив позитивну динаміку ураження і знищення ворожих цілей дронами, висловивши подяку військовим за їхню стійкість і хоробрість. Він також висловив вдячність тим, хто розробляє, виробляє та постачає дрони до війська, особливо відзначивши роботу з підготовки операторів БпЛА. Він наголосив на важливості подальшої спільної роботи для розвитку Сил безпілотних систем.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua