Сирський відвідав один з найгарячіших напрямків фронту: ухвалено низку рішень.

Сирський біля фронту затвердив важливі рішення
Сирський біля фронту затвердив важливі рішення

Головне командування ЗСУ підтримує бійців на фронті

На фронті в одному з найгарячіших напрямків перебуває головний командувач Збройних сил України, Олександр Сирський. Про це він написав у своєму дописі в Telegram.

Сирський підкреслив, що українські воїни продовжують стійко стримувати російського агресора, завдаючи йому значних втрат.

«Користуючись нагодою, нагороджую бійців 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади, які демонструють витримку і професіоналізм, знищуючи окупантів. Пишаюся героїзмом українських захисників і захисниць, які наближають нашу перемогу», - зазначив він.

Також Сирський прийняв кілька рішень, спрямованих на посилення стійкості і ефективності нашої оборони.

Вже відомо, що російська армія окупувала місто Вугледар в Донецькій області. Цю інформацію підтвердили аналітики Інституту вивчення війни.

Раніше військове командування наказало вивести українські підрозділи з Вугледару для збереження особового складу і бойової техніки та зайняття нових позицій для майбутніх дій.

За даними ISW, українські військові планово відступили з Вугледару, щоб уникнути оточення. Російські джерела стверджують, що відступ українських сил розпочався наприкінці 30 вересня.

Крім того, російські загарбники продовжують наступ на Покровськ та Торецьк, намагаючись закріпитися в цих стратегічно важливих районах. Бої тривають, і ситуація залишається напруженою з численними спробами ворога збільшити свою активність.

За даними The Guardian, російський диктатор Володимир Путін продовжує стратегію захоплення всієї Донецької області, а битва за місто Покровськ може стати центральною подією його військової кампанії цього року.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua