Справжня мета інвестиційного гіганта в Україні .

Ділові люди обговорюють інвестиції в Україну
Ділові люди обговорюють інвестиції в Україну

Цього року до України збирається приїхати керівник міжнародної фінансової групи BlackRock. Про це стало відомо після відеозв'язку президента Зеленського з Ларрі Фінком.

Українська сторона просить представника BlackRock пояснити всі переваги співпраці з компанією, щоб залучати іноземні інвестиції. Консультації, як виявилося, носять безкоштовний характер.

BlackRock планує створити спеціальну структуру в Україні, яка допоможе залучати міжнародних інвесторів. Основна мета цієї структури - допомогти в реконструкції та відновленні української економіки.

Також Марк Бубек, представник BlackRock, зазначив, що інвестиції будуть направлятися на розвиток сільського господарства, енергетики, виробництва, інформаційних технологій та інфраструктури.

BlackRock вже працює з Україною на основі Меморандуму про взаєморозуміння. Створений фонд буде сприяти модернізації економіки країни.

Міжнародні експерти підкреслюють важливість відносин між BlackRock та українською економікою, оскільки репутація компанії забезпечить потік інвесторів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua