Стало відомо, що Путін робитиме у свій день народження.

Путін святкує свій день україномовно
Путін святкує свій день україномовно

Володимир Путін зустрінеться з лідерами країн Співдружності Незалежних Держав у свій день народження. Ці зустрічі відбудуться на саміті, який проходитиме у Москві 7 жовтня. Таку інформацію надала російська преса.

«Особливо святкового нічого не буде. О пів на день у нього (Путіна - ред.) будуть непублічні робочі зустрічі, і ввечері, дійсно, будуть глави держав СНД у президента. Ми додатково вам все повідомимо», - заявив речник Путіна Дмитро Пєсков.

Пєсков додав, що наступного тижня відбудеться також засідання Ради глав держав-учасниць СНД з повним порядком денним.

Володимиру Путіну 7 жовтня виповниться 72 роки.

Посол Катару в РФ Ахмед бен Насер бен Джасім Аль Тані повідомив, що Путін може відвідати Катар. Зараз розглядаються дата можливої поїздки глави Кремля та час візиту катарського еміра до Росії. Нагадаємо, що в червні Володимир Зеленський провів переговори в Катарі з шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані.

Зростання витрат на утримання президента Володимира Путіна у 2025 році вже передбачене у проєкті федерального бюджету. Витрати збільшаться на 31 млрд рублів, що значно перевищує зростання державного бюджету на 2025 рік.

Також варто зазначити, що Путін підписав закон про підвищення податків, який призведе до збільшення доходів держави в 17 трлн рублів ($120 млрд) у найближчі 6 років. Ставки податку будуть зростати для росіян з різними рівнями доходів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua