Стане глянцевою: як вимити підлогу без розводів.

Вирібник показує, як не залишити слідів
Вирібник показує, як не залишити слідів

Під час прибирання квартири найпростішим завданням буде миття підлоги. Щоб уникнути розводів, рекомендується додати соду до води, так який такий розчин ефективно очистить підлогу.

Для приготування цього засобу, на 10 літрів води знадобиться склянка соди, яку треба додати та ретельно перемішати. Цей розчин добре видаляє будь-які плями на підлозі. Також можна використовувати оцет або нашатирний спирт для дезінфекції поверхні. Для оцтового розчину потрібно розвести 250 г оцту у 5 літрах води. Цей засіб вбиває мікроби на будь-яких поверхнях. Для спиртового розчину змішайте 50 мл нашатирного спирту з 10 літрами води. Це добре очистить поверхню та запобігає появі тарганів.

Замість спеціального засобу для миття підлоги, можна використовувати кондиціонер для білизни. Додайте невелику кількість цього засобу до води. Порошок допоможе пилу повільніше сідати на вимиті поверхні. Крім того, його можна використовувати для протирання меблів та підвіконня.

Підлога швидко забруднюється і потребує регулярного прибирання. У такому випадку, звичайна харчова сіль може стати в нагоді. Вона добре відмиває бруд з будь-яких поверхонь в будинку. Після вологого прибирання з використанням солі, меблі та підлога стають більш яскравими, а пил менше прилипає.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua