Ставка підготує «внутрішній» план перемоги: Зеленський розповів деталі.

Зеленський планує перемогу на виборах
Зеленський планує перемогу на виборах

Президент України Володимир Зеленський анонсував розробку "внутрішнього" плану посилення країни після засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Завдання створити цей план було покладено на членів Ставки, але головне керівництво з його розробки взяв на себе Олександр Литвиненко, секретар Ради національної безпеки і оборони.

За словами Зеленського, план буде містити необхідні кроки, які приведуть до "внутрішніх результатів" для України. Ці кроки будуть стосуватись фронту війни, оборонно-промислового комплексу, економіки та фінансів, інформаційної сфери, справедливості, регіональної роботи та інших стратегічних галузей.

Раніше Зеленський представив план перемоги України у війні проти Росії парламентарям. Цей план включає п'ять пунктів, що охоплюють геополітичні, військові, економічні та безпекові аспекти. Перші чотири пункти стосуються періоду воєнного конфлікту, а п'ятий - післявоєнного часу.

Українські дипломати вже співпрацюють з американською командою та командами європейських країн для підтримки окремих аспектів плану та посилення української армії.

Під час саміту ЄС та зустрічі міністрів оборони НАТО президент Зеленський презентував свій план перемоги партнерам. Проте реакція союзників на цей план була різною, повідомляє Associated Press.

Також варто зазначити, що Польща проявила бажання ознайомитися з таємними додатками до плану перемоги України.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua