Суд зняв електронний браслет із мера Мукачева Балоги.

Балог не носить електронний браслет
Балог не носить електронний браслет

Зняли електронний браслет з мера Мукачева

Вищий антикорупційний суд дозволив зняти електронний браслет з мера Мукачева Андрія Балоги. Про це повідомив адвокат Балоги Євген Старцев.

За словами адвоката, ВАКС ухвалив відповідне рішення 23 серпня. Також суд дозволив Андрію Балозі виїжджати з міста Мукачево в межах Закарпаття.

Було клопотання про зміну обов'язків, суддя розглянув його під час засідання та задовольнив. Відтепер діючий мер Мукачева має дозвіл виїжджати за межі свого міста до меж Закарпаття. Це пов'язано із виконанням ним службових обов'язків - повідомили у пресслужбі ВАКС.

Особам підозрюють у зловживанні службовим становищем

Міського голову Мукачева та інших осіб підозрюють у зловживанні службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки комунальної власності площею понад 3 га.

Андрія Балогу взято під варту 26 червня. Він є фігурантом справи щодо продажу землі за заниженою ціною. ВАКС обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю вийти під заставу у 30 млн грн.

Звільнили з-під варти міського голову Мукачева

Міського голову Мукачева Андрія Балогу, підозрюваного у продажу земельної ділянки за заниженою ціною, звільнили з-під варти. За нього було внесено заставу в 30 млн грн.

Правоохоронці викрили міського голову та голову районної ради на Закарпатті у зловживанні службовим становищем з метою продажу за заниженою вартістю земельної ділянки у центрі міста площею понад 3 га.

Міський голова забезпечив прийняття рішення на сесії міськради про продаж ділянки приватному товариству за заниженою у майже дев'ять разів ціною. Контролером цього товариства є голова районної ради, колишній нардеп.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua