Суперник загиблого мотогонщика знявся зі змагань, щоб він посмертно став чемпіоном.

Мотогонщик став чемпіоном посмертно
Мотогонщик став чемпіоном посмертно

Мотогонщик Філіппо Ровеллі відмовився від участі у двох останніх етапах турніру National Trophy 1000 Італії, щоб переможцем посмертно став Лука Сальвадорі. Про це повідомляє Marca

Сальвадорі отримав тяжкі травми на етапі міжнародного чемпіонату з шосейних перегонів (IRRC) у Німеччині та помер у лікарні 15 вересня. Він був лідером генеральної класифікації National Trophy 1000.

Лука Сальвадорі - справжній борець на трасі

Мотогонщик Філіппо Ровеллі заявив, що він відмовляється від участі у турнірі, оскільки без Сальвадорі його драйв та талант продовжувати змагатися втрачають сенс.

Чемпіонат належить Луці Сальвадорі

Ровеллі наголосив, що цей титул належить Луці Сальвадорі, який заслужив на нього своїми битвами на трасі. Він висловив бажання потиснути руку Сальвадорі та визнати його найкращим.

Нагадаємо, що 17 вересня пішов з життя 25-річний боксер та член збірної України Аркадій Карцан.

Боксер три дні перебував у комі, а сьогодні його серце зупинилося. Точні причини смерті спортсмена не повідомляються.

Карцан - майстер спорту міжнародного класу

Аркадій Карцан був відомим боксером, який виступав за Україну у різних змаганнях. Він був чемпіоном України та представляв країну на Європейських іграх-2023.

У 2023 році Карцан став чемпіоном України з боксу у категорії 92 кг. Він також став чемпіоном Європи серед юніорів у 2015 році.

Наша щирі співчуття родині Аркадія

Федерація боксу України висловила свої співчуття родині Карцан і відзначила його бажання стати олімпійським чемпіоном та його неймовірну працьовитість і жагу до перемог.

Варто зазначити, що на початку січня на турнірі в Дебрецені Карцан стався психологічний зрив, про що повідомили головний тренер збірної України з боксу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua