«Таємна вечеря» Новинського. Олігарх-втікач використав Олімпіаду, аби захистити Московську церкву.

Таємна вечеря Новинського
Таємна вечеря Новинського

Олігарх Новинський осудив Захід за заперечення Бога

Олігарх, колишній депутат і диякон Московської церкви Вадим Новинський стверджує, що Захід заперечує існування Бога, поширює атеїзм та пропагує спосіб життя, що вже раніше призвів до знищення Содома та Гоморри. Він наголошує, що відкриття Олімпійських ігор в Парижі нагадало йому "Таємну вечерю" Леонардо да Вінчі. Про це Новинський написав у своєму пості на Facebook.

Вадим Новинський зазначив, що православ'я є головним скарбом, який потрібно зберігати. Він підкреслює необхідність зберігання чистоти Православ'я та передачі її майбутнім поколінням. Таким чином, він підтримує Російську православну церкву в Україні. Олігарх також вітає з Днем пам'яті Володимира Великого, який є прикладом для політиків.

Співробітники Новинського обурили релігійні почуття християн через проведення дії з драг-квін під час відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Художній керівник зауважив, що сцена не була інспірована "Таємною вечерею", але відображала язичницьке свято.

Нагадаємо, що Вадима Новинського, проросійського олігарха, було арештовано та заблоковано його майно. Крім того, Новинський не зміг визначити винних у ракетних ударах по цивільних об'єктах.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua