ТЦК знімають водіїв із рейсових автобусів: Шмигаль звернувся до Міноборони.

ТЦК знімають водіїв із автобусів
ТЦК знімають водіїв із автобусів

Перепрошуємо за технічні незручності

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль звернувся до Міноборони щодо проблем з водіями рейсових автобусів, які знімаються з рейсів працівниками ТЦК. Він також наказав розібратися з ситуаціями, коли поранені військові вимушені самостійно відвідувати військово-лікарські комісії (ВЛК). Прем'єр зробив це заяву під час Години запитань до уряду у Верховній Раді.

Коли знімає ТЦК водіїв з автобуса, ну, також неприпустима ситуація, коли просто їде рейсовий автобус і там водія забирають. Я попрошу Міноборони попрацювати з ТЦК, щоб такі речі не повторювались», – заявив Шмигаль, коментуючи ситуацію з водіями.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив Міністерству оборони та Міністерству охорони здоров'я розібратися з ситуаціями, коли поранені військові мусять самостійно ходити на ВЛК, оскільки це не припустимо. Військові не повинні це робити.

Раніше повідомлялося, що співробітники ТЦК зупинили автобус з пасажирами, який їхав за маршрутом «Варшава – Одеса». Під час перевірки документів виявилося, що водій не оновив військові дані, йому запропонували проїхати до ТЦК. Пасажири автобуса перекрили трасу, поки водія відправили до ТЦК.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua