The Times розкрило несподіваний сценарій війни у ​​2025 році.

Сценарій війни у 2025 році
Сценарій війни у 2025 році

За інформацією видання The Times, Україна планує розпочати новий контрнаступ у 2025 році, використовуючи нову техніку від західних союзників. Згідно з планом, Україна може отримати дозвіл на використання американських ракет ATACMS та британських ракет Storm Shadow проти військових цілей у Росії.

Наразі Україна вже використовує свою власну техніку для ударів по складах боєприпасів у Росії. За словами генерал-лейтенанта Івана Гаврилюка, кількість випущених українських артилерійських снарядів у 2025 році зменшилася ​​в порівнянні з російськими снарядами. Крім того, Україна отримує допомогу від західних країн на розвиток власного оборонно-промислового сектору.

У той же час, Росія стикається з проблемами, які можуть вплинути на проведення військових дій. Одна з цих проблем - економічні труднощі та складнощі з набором добровольців до армії. Зараз у Росії відбувається розподіл грошей на збільшення військового виробництва, але цього не можна робити нескінченно. Крім того, Росія повинна платити союзникам за надану допомогу.

Експерти прогнозують, що кінець 2025 року стане "вирішальною точкою". Вони вважають, що в 2024 році Путін зможе збалансувати ці проблеми, але намагатиметься нав'язати світ на своїх умовах до того, як напруга в його системі стане непереборною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua