The Weeknd випустив кліп, повністю знятий на iPhone 16 Pro.

Вікенд випустив кліп на iPhone 16 Pro
Вікенд випустив кліп на iPhone 16 Pro

Канадський співак The Weeknd презентував свій новий сингл "Dancing in the Flames"

Канадський співак The Weeknd представив свій новий сингл "Dancing in the Flames", який став першим треком з майбутнього альбому "Hurry Up Tomorrow". Для створення музичного відео виконавець використав новий iPhone 16 Pro. Про це повідомляє The Variety.

Режисером кліпу став Антон Таммі, а оператором Ерік Хенрікссон. Вони скористалися можливостями нового iPhone 16 Pro, такими як зйомка в 4K з частотою 120 кадрів на секунду і підтримка Dolby Vision.

Хенрікссон зауважив, що був вражений здатністю пристрою працювати з контрастами світла й тіні, особливо в умовах зйомки з яскравим підсвітками й дощем.

За одинадцять годин після випуску на YouTube, кліп набрав понад 1,3 млн переглядів.

Минулого тижня The Weeknd оголосив про завершення своєї трилогії альбомів, яка почалася з "After Hours" і "Dawn FM". "Hurry Up Tomorrow" стане останньою частиною цієї серії.

В рамках прем'єри пісні The Weeknd виконав її живо під час концерту в Бразилії. Крім того, співак співпрацює з ООН і передає частину доходів від продажу квитків на підтримку глобальної програми боротьби з голодом через XO Humanitarian Fund.

В наступному місяці The Weeknd вирушить до Австралії, щоб завершити свій тур "After Hours".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua